Sen

Sen

Anotace: Neznámému

Zjevil ses náhle,
avšak zem má po tobě již dávno prahne.
Kde jsi byl tak dlouho, řekni
tvé city jsou jak bludní červi,
co zarývají se pod kůži,
která po nich tak dychtivě touží.

Křičí, naříká, netuší,
jak vyhnat je pouhou retuší,
co drásá ostře srdce mé,
které hoří, nehasne.
Nevím kde jsi,
co dělat mám,
má láska je bezradná,
strádá, smutní, Prosím
vzbuď jí!
Autor Wildcat, 09.06.2010
Přečteno 365x
Tipy 11
Poslední tipující: FrankB, Sisinka, Psavec, WAYWARD, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, T-Mac, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí