Podvod

Podvod

Anotace: Dívka se svěřuje s podvodem který spáchala... Nebo nespáchala...?

Sbírka: Ze života jedné dívky...

Láska hřeje, láska bolí, takhle ňák to bylo:
Byla jsem já, byli jsme my, byli taky oni..

Tys měl ji, a já měla jeho
A my jsme měli sebe..
Tak nějak to přece bylo…
Teď mě z toho zebe..

Podváděli jsme je, teď mě to moc mrzí,
Vím, že mi to došlo, asi hodně brzy..

Když si vzpomenu, jak jsem ho měla ráda,
Ale ne jako kluka, jako kamaráda, uvažuju,
Proč jsem radši utekla a byla s tebou,
Proč sem mu nic neřekla, aby moh‘ být s jinou..

Asi jsem nechtěla, ať ho jiná kazí,
Vždyť na takové vztahy, má ještě hodně brzy..

Já jsem mu vztah dala, dala mu i rady. Jedna zněla:
„Dávej si pozor na takové baby!
Ty tě sbouchnou, naslibujou, všechno jen pro tebe..
Aby tě kdykoli, dostaly do postele..“

Já jsem to neudělala, díky bohu za to..
Já tě mám opravdu moc ráda, ty mé malé zlato..

Tím zkončil podvod můj, tím zkončil i ten tvůj,
Dali jsme volnost mladým holubům..

Teď jsou oni dva a my dva spolu,
Snad nikdo nepotkáme smůlu..
Bylo by na to hodně brzy..
Snad nás to rozhodnutí nezamrzí..
Autor Abbey..., 09.06.2010
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí