Zabiju, a ráda...

Zabiju, a ráda...

Anotace: Pokud někdo pochybuje o mém duševním zdraví, tak vás ujišťuji, že jsem v pořádku =)

Tak sbohem lásko, myslím, že dneska nám zvoní konečná
Těch šestnáct měsíců pro mě bylo dost
Za každou chvíli s tebou jsem byla osudu vděčná,
ale nyní mám tak akorát na tebe zlost

Žij si dál ve svém pseudoindividualistickém světě
Ale pamatuj, že všechno v životě je relativní
Nezapomeň, že mé tělo touží po odvetě
Jen jedna věc mou bolest uklidní...

Ačkoliv jsem tě měla vážně ráda
Radím ti dobře, kryj si záda...
I když mé myšlenky mi trochu hrůzu nahání
Potrestám tvé "silácké" chování

Jsi zrůda, neumíš mít rád
jen ránu pěstí umíš dát
S myšlenkou na vraždu si teď vážně hraju,
brzy potáhneš do pekelných krajů

Přejedu ti chladným mečem po kůži,
možná budeš trochu řvát
Pak hrdlo se ti strachem zúží
Ještě se chceš se mnou prát?

Ale neboj, nezabiju tě hned,
k takovému účelu by bohatě posloužil jed..
Teď já si zlato budu hrát,
tvým prosbám o milost tiše se smát

Na čelo ti vypálím cejch středověkého řádu
Tomu říkám ironie osudu
Tvé tělo ti po kouscích "kradu"
Napadla tě myělenka "za chvíli už tu nebudu?"

Neměj pořád strach
Ještě pár dlouhých hodin budeš žít
Pak tvé tělo spálím v prach
NIKDY si mě neměl bít!!!
Autor Sorrow, 27.12.2005
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj my všichni maníci s životem mezi nohama jsme občas děsný zrůdy.... to je pravda.
Když z Vaší krásy nás občas přechází zrak, až z toho začnem blbnout.... tak se na nás prosím nezlobte :)
PS: zabijte nás nežně

01.01.2006 20:08:00 | Meliorist

Silná, emotivní, ... muž by nikdy neměl vztáhnout ruku na ženu. Ani by jí neměl nadávat, ale nadávky nebolí ... nezpůsobují fyz. ujmu, ale zato zase dokaží zabolet u srdíčka ...

27.12.2005 21:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí