Pro tebe

Pro tebe

Anotace: ...

Sbírka: Cesta ke štěstí

Kdyby se mě někdo zeptal co pro mě znamenáš,
Odpověděl bych mu že vše.
Kdyby se mě někdo zeptal co pro tebe obětuji,
Odpověděl bych mu celý svůj život.
Neexistuje nic co bych pro tebe neudělal,
Cokoliv ti na očích vidím je předem splněné.
Děkuji ti za všechno.
Ale hlavně za to, že jsi mi ukázala jak žít.
Proč žít.
Pro co žít.
Pro tebe.
Autor Spajdy, 10.06.2010
Přečteno 496x
Tipy 6
Poslední tipující: boruvka175, Kett, Luca Steavens, Zorenka Ježková, Sisinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí