Má milovaná

Má milovaná

Anotace: ...

Dva roky jak voda utekly,
tak rychle uplynuly.
Ještě, že jsme se tenkrát,
tenkrát venku neminuli.

Byla to náhoda,
setkání nás dvou.
Nechceme se vzdálit,
kroky váznou.

Do noci jsme brouzdali
po prázdné ulici.
Jen my dva,
a hvězdy zářící.

Tančili jsme ulicí
za hudby vánku.
Od tebe nechce se mi,
i když je doba spánku.

Seděli jsme na lavičce,
hvězdy nám zářily.
Po pohledu do očí,
jiskřičky jsme spatřili.

Z jiskřiček jiskry,
a zaplněné srdce naše.
Miluji Tě.
Konečně jsem lásku našel!

Seděli jsme na lavičce,
vzájemně se objali.
Stalo se to,
co jsme oba čekali.

Došlo k políbení
A té krásné bájné větě,
Která zněla
Miluji Tě!

To jsou dva roky.
Stále jiskry planou.
A já mám po boku,
stále svou milovanou!
Autor Dindane, 10.06.2010
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí