Obraz

Obraz

Anotace: ...

Vysvitlo slunko, a ty to víš,
zlatem se chvěje černý kříž,
z ptačí perspektivy
obraz je tak tklivý,
co já vím o něm, a co ty?

Vzala jsem štětec, začla hrát
na nervy prasklé mnohokrát,
já za to mohu,
že na oblohu,
maluji vlastní pocity?

Vzala jsem bílou a měla strach,
že pigment je jen světa prach
a že to tušíš,
že barvy ruší
v momentě nudnou bělobu...

Vysvitla naděj na obraz,
jistě Da Vinci kreslil snáz,
krajina tichá,
můj obraz dýchá
a dostal tvojí podobu...

...
Autor voedor, 10.06.2010
Přečteno 311x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, přezdívka, Psavec, labuť, Kapka, aura0, CULIKATÁ, Mbonita, Kateřina Wahyu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné dílko... ST :-)))

10.06.2010 20:37:00 | Kateřina Wahyu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí