My dva

My dva

Anotace: Jak to je... Jak to bude...

Co si mám myslet? Co mám čekat?
Že až mě sevřeš v náručí,
něco se přeci změní?

Nezbývá mi než tiše se kát.
Však život už mě naučí.
Jenomže teď tu není...

A dokud jinde hlídá "lásku",
líbej mě jak si vždycky chtěl.
Tak, jak jsem i já chtěla.

Až si noc sejme z očí pásku,
najde jen klubko našich těl.
Tvýho a mýho těla.

Chceš moje srdce, já tvou duši.
A nebo možná naopak.
To už dnes nikdo neví.

Slunce mi mokrý oči suší
a ty to necháš jenom tak.
Na cit jsme oba leví.
Autor Descardea, 10.06.2010
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, ajlonka, Elisha, betmen71, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě zaujal obrat ,,na cit jsme oba leví" vážně dobrý...jen strašně smutný...

29.06.2010 00:10:00 | ajlonka

Jsou tam hezké obraty.

13.06.2010 19:14:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí