konec

konec

Anotace: .....

Ruku v ruce drželi se.
slunko jim svítilo nad hlavou.
vášnivé polibky létali vzduchem,
ale vítr je odvanul.

ruce schladli,
není už kdo by je hřál.
Na nebi místo slunce mračí se černý mrak
Zbyla jen vzpomínka a v očích pláč.

láska poboku s nadějí opustila rodný háj
Autor dark evelyn, 11.06.2010
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Dygi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí