Bez lásky...

Bez lásky...

Anotace: ...

Típnul jsi mě jako cigaretu
a nenechals mě ani doříct větu!
Já doufala jsem tolik dlouhých dnů,
že lze ulovit lásku do přediva snů...
Mé tělo, jež se věčným touhám brání,
je pro tebe jen objekt k malování.
Típnul jsi mě jako cigaretu,
můj Rembrandte bez baretu...
Autor *Mia*, 28.12.2005
Přečteno 562x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a smutné verše...

06.11.2007 10:01:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí