Lituji..

Lituji..

Anotace: jj lituji..

Lituji toho, že není ani čeho litovat..
Lituji, že nemám na co vzpomínat..
Lituji, že nemáš mě rád..
Lituji, že nemá mě co u srdce hřát..
Lituji, že nedovolil si víc..
Lituji, že fakt už nebude nic víc?!..
Lituji toho ticha a prázdných rán..
Lituji sebe, že jsem sama..
...
a hlavně lituji Tebe, žes mě nechtěl víc znát..
Autor Lucie Luu K, 11.06.2010
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usměj se a víc už nelituj,
raděj svůj notýsek na básně prolistuj,
napiš pak sem krásná slova,
ať je tví liter přátelé
mohou číst zas a znova.. :)

21.06.2010 09:45:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí