Asi takový pocit

Asi takový pocit

Anotace: ...

Poslouchej...

I když sedíš ve tmě jen za svitu svíček, nemusíš se bát.
Až jednou umřeme oheň bude chladit a led bude hřát.
Sýkorčí pírka zešednou prachem a její hlas utichne,
Pak poslouchej to ticho než naposledy vydechne..

Nech studený déšť smýt bolest z Tvého těla,
Nech život vyplynout, i když jen pro něj jsi tak dřela..
Dotyky lásky, dotyky života zůstanou na Tvých rtech,
Pozdě si uvědomil, že zaslechl Tvůj smutný vzdech..

Asi takový pocit, jako když umíráš,
Kdy se marně snažíš žít, ale oči zavíráš,
Kdy máš strach opustit tenhle svět,
Protože víš, že pak už nemůžeš zpět..

Točíš se zády a jdeš do nebe nebo do pekla,
Nikdo Ti nemává, protože jsi to nikomu neřekla,
Že trpíš životem, že asi neumíš ty jeho hry osudu hrát,
Že jsi v tom neuměla plavat a neuměla se s tím prát..

Sýkorka už je tichá jako voda a noční klid,
Podívej se na ni, ubohá, taky chtěla žít,
Byla veselejší než Ty, i když taky občas zpíváš,
Ale pořád raději v samotě o lepším životě sníváš..

Počítáš dny, jak tiše plynou, jak Ti život utíká,
A bolestně si uvědomuješ, že Ti štěstí uniká,
Svým vědomím, že umíš milovat marně se tišíš,
Protože slova lásky jen sebe říkat slyšíš..

Kolik dní, kolik měsíců už tomu bude?
Asi takový pocit, když víš, že málo po Tobě zbude..
Až jednou odejdeš a nezbude tu nic než slova,
Která padnou v zapomnění, stejně jako Ty, znova..

Chtěla bys lidi naučit své pocity chápat,
Ale to bys nesměla v těch svých tolik tápat,
Sedíš tu samotná, ale sama být neumíš,
I když je to možná lepší, jen Ty sobě rozumíš..

Asi takový pocit, jako že Tě znám,
Cítím co všechno v Tobě můžu mít a co už mám,
Zároveň mám pocit strachu, co vše asi ztratím,
Když vím, jak Ti ublížím, když Tě zradím..

Tak to nedělej, měj mě rád nebo nech mě jít,
Nemohu tak zůstávat a ve lži žít,
Už jsem Ti to řekla tolikrát a přesto jsem tady,
Ale až přijde pro mě láska, otočím se zády..

Nechám Tě pak stát a s němou prosbou v očích Tě opustím,
Vím, že to bude stejně bolet, ale jednou Ti to odpustím,
Budu se usmívat vzpomínkám se sýkorkou v náručí,
Možná pak pochopíš co vše život v samotě naučí..

Asi takový pocit teď lásko mám...
Autor verrinnka, 11.06.2010
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Madanik, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí