Výjevy z hlubin

Výjevy z hlubin

Anotace: ...

Nedosažitelná, neuchopitelná,
neukojitelná, nesmrtelná,
touha, krása, láska?
Co cítím...?

V sobě zatím hledám sebe,
neschopný ale chápat,
nic než tebe...
a nad námi bude i v pekle,
čnět krvavé nebe.
Autor Manstein, 11.06.2010
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, Churry, Aurelius
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí