Úložné prostory

Úložné prostory

Anotace: Tisící způsob...

Mám skrýš.
Takový malý šuplíček v hlavě.
Kde schovám tebe hravě.
Abych nikdy nezapomněla.
Víš, to se občas stává.
Že červ paměť provrtává
a vyhazuje, co se mu zachce.
U mě to nepůjde hladce.
Protože mám svou zásuvku vzpomínek.
Mám skříň plnou plastových ramínek.
A na nich nevisí šaty ani vesty.
Jsou tam mé životní cesty.
A ukazatele správné.
Osoby pradávné.
A pak mám velký stůl psací.
Má šuplíčky otvírací.
Ale jeden z nich otevřít nejde.
Protože mi na něm nejvíc sejde.
Má na sobě zámek zamykací a nikdo nemá klíč.
To proto, aby co je v něm, nikdy nebylo pryč.
Je to má skrýš.
Ale to asi víš.
Je to jen šuplík v mé hlavě.
Kde lásku jsem schovala hravě.
A nikdy nezapomenu, to slibuju…
Protože tebe já, lásko, moc miluju.
Autor Prinzeschen, 11.06.2010
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: hypertenze, carodejka, CULIKATÁ, Mates.21
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, myslím, že takový šuplíček v hlavě má každý z nás a to je dobře. Jde o to, co do něj schováváme...

16.06.2010 12:32:00 | hypertenze

Hlídej a opatruj své štěstí.))

13.06.2010 22:38:00 | carodejka

střez ten klíč,v srdci ho hřej a jen tomu jednomu ho dodlaní dej...

11.06.2010 21:20:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí