Meluzína

Meluzína

Anotace: Text mé nové písně :)

Ladně jako volná ruka malíře když klouže po plátně
A přitom tak snadně já dívko vzývám tě
smícháme naše barvy s palety
až budou zářit, stejně jako záříš ty

Ref.
Na čalouněném křesle ty s krinolínou
Budeš cudně se smát
Já budu Janem z Arrasu ty meluzínou
A budu…tě malovat

Rukama chopíme se společného štětce
Tak jemného jako dlaně na baletce
Vystoupáme až, naše tahy protneme
Navzájem si držet stráž, už navždy budeme
...lásko budeme

Ref.
Na čalouněném křesle ty s krinolínou
Budeš cudně se smát
Já budu Janem z Arrasu ty meluzínou
A budu…tě malovat
Autor Básničkáříček, 11.06.2010
Přečteno 401x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, Rootness, Any 4, Psavec, mida, Zorenka Ježková, Sisinka, Lissa, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je moc pěkná!Teda,strašně moc príma!
ST

12.06.2010 15:29:00 | Zorenka Ježková

Hezká,moc se mi líbí...
:-)

12.06.2010 14:50:00 | Sisinka

Pěkná.Líbí.

12.06.2010 07:58:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí