Ty

Ty

Anotace: Procházíš mi celým mým světem..

Jsi moje láska,
jsi moje naděje,
sluneční paprsek,
jež mne zahřeje,
jsi ostrý led,
co mne chladí,
ale i něžná ruka,
co tělo mé hladí,
jsi mým stínem,
neboť celý jsi,
ve mně vepsaný,
i kousek duše,
napospas mi nechaný,
jsi můj bič,
i jemné pohlazení,
jsi můj chtíč,
i touha zapomnění,
jsi můj strach,
a taktéž má víra,
jsi má volnost,
i to, co mne svírá,
jsi má duše,
a zároveň jsi cizí,
jsi mé všechno,
i to, co chci ať zmizí,
jsi moje opora,
a po ní pád do temnoty,
líbáš mne odshora celou,
až do nicoty,
jsi andělem,
jenž strhne mne do pekla,
kde před ďáblem jsem poklekla,
jsi někdo,
bez koho nemohu žít,
i ten,
kdo mohl by mne mrzet,
a i když jako oheň pálíš,
budu se Tě držet,
neboť někdy jsi nebezpečný,
když syčíš po mně jako had,
a jindy zas vděčný,
že jsem někdo, koho smíš mít rád.
Nevidět, necítit, nechat tě jít?
To už snažší je přestat žít...
Autor Lissa, 12.06.2010
Přečteno 427x
Tipy 13
Poslední tipující: Fanosh, Moniska, susana načeva, Bíša, vodnař, betmen71, jedam, Sisinka, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem ráda, že se líbí :o)

17.10.2011 22:23:00 | Lissa

tak toto mě nějaká žena napsat.. :)

12.10.2011 22:05:00 | Fanosh

Povedené

20.07.2010 08:33:00 | Moniska

pěkné...

12.06.2010 09:55:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí