Toulavý sny

Toulavý sny

Anotace: ..chtěla bych jí zhudebnit:)

Vezmi mě sebou pod křídly do ráje
od léta přes zimu, třeba až do Máje.
Cítím se s tebou , šťastná a veselá
je to tak krásný,co láska z nás udělá.

Obrázky nakreslím ti červenou tuší,
a ty mi říkáš, jak dnes mi to sluší.
Přijmul's mý tělo, tak jak je stvořený,
vždyť víme že nejsme, z papíru složený.

R: Toulavý sny, ke mně v noci zas přiletí
usínám s pocitem dlouhýho obětí.
Tak řekni mi lásko, že tohle je napořád
šeptej mi do ouška, jak moc mě máš rád.

Plamínek v srdci, mi na věky plápolá,
čekám až zítra, zase mi zavoláš.
Schováš mě u sebe, schoulím se do klína,
jsme jak dvě sluníčka s paprsky od vína.

Kouknem se za sebe, na léta prožitý,
neříkám, že nikdy, to nebylo složitý,
láska však přemohla všecha ta trápení,
šípy od Amora, navždy jsme spojení...

R: Toulavý sny, ke mně v noci zas přiletí
usínám spocitem, dlouhýho obětí.
Tak řekni mi lásko, že tohle je napořád,
šeptej mi do ouška, jak moc mě máš rád..
Autor Jean89, 12.06.2010
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... tak pěkně napsané, že úplně před sebou vidím pár zamilovaných lidí.V.

12.08.2010 00:00:00 | Véronique

Hezká.Ať šeptá a nikdy šeptat nepřestane:))

12.06.2010 14:56:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí