Naše srdce

Naše srdce

Anotace: Pro tebe miláčku, o nás :-*

O tvé rty
já přece nemůžu nikdy přijít
O tvé oči
já přece nemůžu nikdy přijít
O tvé ruce
já přece nemůžu nikdy přijít
O tvůj úsměv
já přece nemůžu nikdy přijít
O tvé vlasy
já přece nemůžu nikdy přijít
O tebe
já přece nemůžu nikdy přjít

Spousty překážek už překonaných máme
čekají nás další
Všechnu sílu ze sebe opět dáme
snad už to bude jen a jen snažší

O tvé plné rty
já nikdy nechci přijít
O tvé zelené oči
já nikdy nechci přijít
O tvé mužné ruce
já nikdy nechci přijít
O tvůj nádherný úsměv
já nikdy nechci přijít
O tvé krásné vlasy
já nikdy nechci přijít
O tebe, miláčku
já nikdy, nikdy nechci přijít

Nedokážu si život představit bez tebe
roztrhlo by se kvůli tomu celé moje nebe

Raději s tebou ráno snídat
a s tebou večer spát
Tvé polibky sbírat
a mé ti hned dát

Tvé srdce
chytlo to mé
Mé srdce
chytlo to tvé

Jsou jako jedno
v jeden světadíl se spojili
.....a jako jedno buší
.....a jako jedno tuší
.....a milují se a jsou jako jednou duší
Autor PoeziGirl, 12.06.2010
Přečteno 477x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, susana načeva, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"jsou jednou duší"...krásné ;-)

12.06.2010 16:03:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí