Princezna

Princezna

Anotace: A je v tom kousek pravdy a je a je a je :D

Princezna je zase sama ve věži bez okenic..
Byla slabá,vzala prášky a necítí skoro nic.
Jen srdce ťuká svoje songy,to svý slabý buch,buch,buch.
Splní se jí její přání,bude lehčí než-li vzduch.
Už jí nesou v černé rakvi,celou zemi halí žal.
Lidé pláčou,nechápají,proč si jí Bůh k sobě vzal.
Jen jeden člověk v noci slyší tichou píseň buch,buch,buch.
Na tváři cítí její dotyk,doprovází ho její duch.
I takhle vypadá láska,ten cit o kterém chce každý pět.
Než-li lásku uctívati,raději snad oněmět
Autor Rootness, 12.06.2010
Přečteno 320x
Tipy 11
Poslední tipující: Eru Alonnar, Zasr. romantik, Niky88, janewe, betmen71, CULIKATÁ, Gabriel17, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je krásný ...

21.06.2010 16:28:00 | MailMann

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí