Se strachem...

Se strachem...

Anotace: ..Tahle mě napadla v souvislosti s jedním článkem..a s bruslema /ten den jsem jezdila na bruslích/, tak si ji užijte ..:)

Přímá cesta
mezi stromy uvězněná
vede z města
už ji nehledá..

Nebem letí drobní ptáci
vzbuzuješ mou inspiraci

Vzduch se rozbijí o mou bledou tvář
nejsi, nemůžeš být jen hráč..

Do budoucnosti se dívám se strachem
že lásku k sobě nenajdem
dál utíkám se strachem
že nikoho námi nenadchnem
dýchám tebe se strachem
že pod námi padá zem...
..se strachem..

Tma se sklaní nad lesy
já ujíždím stále dál
odmítáš,aniž bys znals
s notnou dávkou noblesy

Křičím kamsi do neznáma
že chtěla bych být tvým zázrakem
ne žít pro tebe..
a se strachem
Autor Giginka, 12.06.2010
Přečteno 420x
Tipy 13
Poslední tipující: Quigleika, Oťas, WAYWARD, Sisinka, jedam, Mates.21, Bíša, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná!

20.06.2010 20:21:00 | Sisinka

přestaň se bát a začni věřit

18.06.2010 09:17:00 | Mates.21

St.Líbí se mi.

12.06.2010 21:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí