Dětská vločka

Dětská vločka

Anotace: ..

Jako malá koukala jsem z okna ven,
dívat se na vločky,co padají na zem.
jak dopadaly vločky na mojí ruku,
i když mě z chladu bolelo v krku.

Teď už jsem o pár let starší,
přesto chytám vločky další.
Chtěla bych jednou z nich být,
vím že roztaji,i tak chci jít.

Letět chvíli z nebe k zemi,
pozorovat tebe,o to jde mi.
Moct na tebe koukat v letu,
vysmála bych se celému světu.

Ani na tom mi však nezáleží,
tvoje srdce mi už nenáleží.
Jednu věc bych chtěla jen,
je to můj dětinský sen.

I když jen jednou nevadí mi ani
dopadnou do tvé hřejivé dlani,
nechat se zahřát teplem tvého těla,
přesto že roztaji,tohle bych chtěla.
Autor Hachi, 13.06.2010
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí