Chci..chceš?

Chci..chceš?

Anotace: Chci s tebou být, chci s tebou snít:) Tohle není moje nálada. Dobrá, nanejvíš ten začátek. Doufám jen, že nic takového se nám nepřihodí

Chci tě mít u sebe
Chci s tebou být
Chci koukat do nebe
a s tebou snít.

Chci být jen tvou
Chci abys byl můj
Chci s nocí bezednou
líbat tě. Stůj!

Chceš mě mít u sebe?
Chceš se mnou být?
Chceš koukat do nebe
a se mnou snít?

Ptám se, snad křičím
nemám teď tušení
co vlastně ničím.
Co říkají zkušení?

Tvrdí mi přísloví
Že láska je cit
Že nemáš tušení
Kdy přetrhne nit.

Nit, která drží tě
Nad vodou zrádnou
Drží, pak pustí tě
Jsi objetí snadnou.

Když náhodou vyvázneš
A chceš začít nanovo
Stojíš, pak upadneš
To kouzlo je ďáblovo.

Drží tě při zemi
I když chceš vstát
S mokrými dlaněmi
chceš začít. Chceš řvát!

Chceš mě mít u sebe
Chceš všechno znova
Chceš koukat do nebe-
Je noc. Houká sova.
Autor Lina, 13.06.2010
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: Labanda, aniger, Čoki, Básničkáříček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st zahoukala má sova ;-)

20.06.2010 11:43:00 | Labanda

moooc hezká

16.06.2010 20:55:00 | aniger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí