Odchod

Odchod

Anotace: Znám tolik lidí, kteří doufají v nemožné....v návrat :)

Sbírka: Postupem času...

Když temno noční krajinou
Kolem a okolo kroužilo,
Tebe táhlo to za jinou,
A mé srdce se soužilo.

City jsi ke mně už nechoval
A naši lásku dávno pochoval.
„Co s ženou, která jen láteří?“
Řekl sis a vyšel tiše ze dveří.

Já chtěla jen s tebou kráčet
A cestou tvou tě vést,
Jenže tys mě nechtěl vláčet,
Tahat ani nést.

Pro tebe byla jsem jen přítěží,
Něco jako na noze okovy
Byla bych jen zbytečnou zátěží
A proto tenkrát zvonily podkovy
Když jsi odjížděl.

Dnes už je to den a rok
co čekám stále na tebe,
až uděláš první krok
a my se opět sejdeme.
Autor wendy.poezie, 13.06.2010
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Moniska, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

diky :)

14.06.2010 16:32:00 | wendy.poezie

Pravdivý. Hezký.

14.06.2010 13:13:00 | Moniska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí