Řekni...

Řekni...

Anotace: ...

Řekni kolik je hvězd…spočítej stébla trávy...
zrníčka písku a kapky v moři…
Řekni kolik je na světě nálezů a ztrát..

Mračíš se,já vím..ptáš se proč to chci všechno znát…

…ty víš jak se člověk učí opravdově milovat?…
kdo vítězstvím opíjí se, ten neumí neustále bojovat…
ten co stojí pevně,nepoznal opravdový pád..
Lehčí je v době války odejít, než zůstat spolu v míru..
Každý z nás se učí žít, a nejvíc…jak zakrýt vinu
Řekni kolik vteřin je věčnost?..jak daleko je "možná"?..kdy je ten "pravý čas"?…
Dokdy platí prozatím?
Chci jít hledat odpovědi… a bez tebe se nevrátím...
Autor Lifebreath, 13.06.2010
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Metcheque, mida, dream in emptiness, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí