Vzpomínky..

Vzpomínky..

Anotace: :)

Pořád s myšlenkou jedinou..
Chodím stále sem a tam,
Okolní svět nevnímám,
A jenom tebe v hlavě mám..

Jenom tebe a tu dobu,
Kdy ještě kvetla naše láska..
Kdy vlasy mé, v letních dnech,
Zdobila sedmikráska..

Ale v ten den,
Kdy jsem chtěla pravdu znát..
Mi cvaklo, že láska je jen sen,
A tys řekl, že už mě nemáš rád..
Autor LeNuL, 13.06.2010
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: Madanik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebylo by lásky bez bolesti,
a bolesti bez lásky.

Ale jinak to máš pěkný.A nebuď smutná, všechno to "hezký" máš ještě před sebou!!!

15.06.2010 23:27:00 | Madanik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí