Pojď

Pojď

Anotace: ...

Hej ty pojď už za mnou,
nebuď už špatnou zprávou,
pojď nechci ti ublížit,
pojď chci ti všechno slíbit.

Nepůjdeš, taky si nevíš rady,
bojíš se té obrovské zrady.
Autor Niky88, 13.06.2010
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Do Ga, Koza, CULIKATÁ, mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí