Meluzína

Meluzína

Anotace: ....

Ze rtů Ti chci slova pít
a z vlasů česat mlhu
Dotýkat se barev duhy
a přát si ranní rosu...

Vnímat dotek který hřeje
slunci poručit ať se na
nás směje.Déšť,ten bude
chladit naše touhy.Oba
víme,jak den je dlouhý...

Meluzínu zavřeme do komína
ať si tam sama tiše vzlyká
Já už nechci být její druhé Já
chci se už konečně s Tebou smát...

Mám strach poručit svému srdci
Vím,že se to jednou musí zkusit
Bojím se, že přijde velké "ALE"
že zůstane Meluzína ve mně stále...
Autor Kett, 13.06.2010
Přečteno 401x
Tipy 21
Poslední tipující: CORONATION, Linzerka, Zorenka Ježková, Bíša, Chico1, Psavec, Mbonita, sobý hnusec, labuť, Niky88, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj a poroučej :)Moc hezoučká Kačenko

14.06.2010 22:22:00 | Chico1

Hezoučká básnička.

14.06.2010 19:39:00 | Psavec

Moc hezká,meluzína zpívat umí.

13.06.2010 22:56:00 | carodejka

ale nezůstane :-) moc krásná ST!

13.06.2010 21:57:00 | mida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí