To, co nemá.

To, co nemá.

Anotace: :) chtěla bych ten pocit alespon na chvíli..:)

Stýská se jí, těžko pozná po čem
po lásce, po chvílích, které nebyly
po snech, které stávají se v den
v den v rukou tvých strávený.

Stýská se jí a srdce pláče žalem
z červených očí padá vodopád
kéž rozvázat by šlo rozseknuté mečem
kéž řekl bys, že máš ji rád.

Stýská se jí, slzy utírá dlaní
co horšího však může být?
když člověka tak lehce, tak snadno zraní
pocit, který nemůže mít.
Autor klajusenka, 13.06.2010
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, susana načeva, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí