Za nocí jako je tato

Za nocí jako je tato

Anotace: Svět není obrázkový. Budu tedy vzorný. Střez se však dešťů, jako je ten dnešní.

Za nocí jako je tato
kapku mrzí, že vypršela se tak rychle
že zůstala jen tříšť a zapomnění.
Za nocí jako je tato
nemohu jinak než myslet na Tvé prsy,
na jemnou kůži zad.
Za nocí jako je tato
sny z nevědomí se mi dvoří
a vše, co neměl jsem, líbám rád.
Za nocí jako je tato
pravda hřmící za okny
a bubnující deště polopravd
Za nocí jako je tato
mrtví Bozi vnitřních zahrad ožívají
dech se tají
a já
za nocí jako je tato
mizím
v ozvěnách.
Autor Mallerick, 14.06.2010
Přečteno 344x
Tipy 19
Poslední tipující: Tanecnice, šuměnka, Jožin z Moravy, James Libustka, Psavec, mademoiselle secret, Mbonita, CULIKATÁ, Sisinka, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za nocí, jako je tato
kapičky mrholí. A celkem vzato
touha ač nebolí, trpím teď ztrátou...

/ všechno Ti dovolím /

06.02.2011 09:32:00 | šuměnka

Krásná v ozvěnách..líbí a moc

14.06.2010 18:57:00 | xoxoxo

Moc hezké čtení!
:-)

14.06.2010 09:42:00 | Sisinka

básně jako je tato se mi líbí ;-) pěkné

14.06.2010 09:10:00 | malá slečna

Vinšuji věčné slunce...:)...

14.06.2010 01:41:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí