Loučení

Loučení

Anotace: ..

Pohlazení a po polibku touha,
Pohled do očí a němá slova pouhá,

Vůně kamsi do prázdna plynoucí,
A naděje na blízkost pomalu hynoucí,

Vždy mě bolí to loučení,
Raději od rána do večera mučení,

Stojím mezi dveřmi, do prázdna se dívám,
Po loučení s Tebou smutná bývám..

A slova, která chtěli bychom si v tu chvíli povědět,
Zůstanou nevyřčená, stejně bojím se je dozvědět..
Autor verrinnka, 14.06.2010
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Ejí, Hachi, Moniska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí