Brněnská přehrada

Brněnská přehrada

Anotace: Na molu brněnské přehrady; i dnes mě občas přepadne sentiment; před měsíční rozlukou a dalekou cestou na Island.

Noc už rozprostřela své temné sítě
nad černou hladinou brněnské přehrady.
Vlny molem pohybují líně
na něm se objímáme, já a ty.

Vlahý vánek přináší chuť léta
na nahých bedrech zasýchá pot
tělo tvé potichu a teskně sténá
v tom rytmu písně beze slov.

Kéž bychom tak žili navždy
pod tou zářící hvězdnou kupolí
milovali se či hovořili radši
než nás měsíc tiše osloví.
Autor Hynas, 14.06.2010
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí