Pro bráchu :)

Pro bráchu :)

Anotace: ;)

Jsem sama v srdci jen vzpomínky mám,
a svoji duši ti klidně na dlaně dám.
Já zamilovala jsem se do Tebe v mžiku,
chtěla bych být s Tebou v každém okamžiku.
Když s Tebou nejsem můj život za nic nestojí,
jen láska mezi mnou a tebou nás k sobě pevně pojí.
Já chci být jen tvá a ty můj,
o to budu bojovat stůj co stůj.
Copak chci zase tak moc,
myslím na Tebe každou noc.
S Tebou jsem se pořád jen smála,
a o Tebe jsem jen stála.
Chtěla bych Ti tolik toho říct,
jen tu správnou chvilku k tomu mít.
Péťo já to shrnu do jedné věty,
toho koho jsem vždycky milovala jsi Ty.
Miluju Tě z celýho svýho srdíčka,
s Tebou se dokážu dotknout nebíčka.
Tato báseň je jen pro Tebe ale měj na paměti,
že to není všechno to co chtěla jsem ti.
Opravdu chci být s Tebou jen,
cením si Tě víc než cokoli v životě mém,
nechci aby tohle bylo jen hloupým snem.
Autor NyWi, 14.06.2010
Přečteno 1410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí