Nedoufej,, nezoufej

Nedoufej,, nezoufej

Anotace: smutno...

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Nedoufej, nezoufej, přestaň už plakat.
Slzičky nepouštěj přes hráze řas.
Srdce snad už nikdy nebude skákat.
Anebo skočí a upadne zas.
Slovům uvěříš, činy nehledáš.
Nedělej chybu stejnou znova.
Neuvěř lhářům co pavučiny spřádají.
Nebuď zase jak smutná vdova.
Lháři ti vždycky šanci dávají.
On možná není lhář řekneš si smutně.
Ale to ví jen osud a on.
Nemusí, pravdam býti lhář nutně.
Pro tebe však i lhář je šampion.
Nečekej lásku od pouhého kamaráda.
Chce jen přátelství, nic víc.
Nevěří, že víc než život ho máš ráda.
Protože on necítí k tobě už nic.
Autor Moniska, 14.06.2010
Přečteno 474x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Mraveneček, Zorenka Ježková, mida, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí