Dívka z podstromu

Dívka z podstromu

Anotace: ...

V mých snech
jsi u lípy stála.
Byla jsi nádherná,
jako jedna z mála.

Kol té lípy
jdu každý den.
Čekám, až splní se,
můj krásný sen.

Snad potkám tě,
pod tím stromem stát.
Už nechci si jen
nechat zdát.

Třetí rok toužím
po dívce z podstromu.
Čekám na ni každou
cestu domů.

Třetí rok toužím,
však nalézt nelze.
Lípa rozkvetlá vysychá,
snad mi sen nelže.

Vyschlá lípa spadla
do hloučku lidí.
To neni možné,
takle mou dívku neuvidím.


Jdu opět
kolem ze snu místa.
Tam kde byla lípa,
je fotka a na ni dívka jistá.

Je to má dívka,
dívka z podstromu.
Zrovna když padal,
čekala u stromu.

Je to ona.
Stála pod lípou.
jenže sen byl jiný,
tak asi sny vážně lžou.
Autor Dindane, 15.06.2010
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Týnka, Rootness, Monica.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

božská, tři roky ?.. má ta neznámá jméno ?

18.08.2010 14:03:00 | Týnka

Moc hezká. :-)

28.06.2010 09:18:00 | Monica.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí