Katzenzungen

Katzenzungen

Anotace: Věnovaná Katzenzungen k prvnímu koncertu...

Sbírka: Good Times

Jazýčku mlsnému dobrot se zachtělo
Především protože zlitej je jak dělo

Lednici otvírá, nachází prázdnotu
Chuťové pohárky celé jsou od potu

Spižírnu prohledá, nachází krabici
V pozoru už je i soustava trávicí

Je tohle skutečné nebo snad pouhý sen?
Nápis prozrazuje ..... Katzenzungen!!!
Autor Giuseppe_Lumík, 15.06.2010
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, ilona, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí