Překvapení

Překvapení

Anotace: bez mindráků, bez dokazování si moci, přes den i o půl noci...

Laskavý pohled
který promění
vadnoucí květ

Duší souznění...

...tři, čtyři, pět
úderů jemných
bez výčitek
kouzelně rozezní
stěny srdce

Dva velké orchestry
Sonáty
Písně
Symfonie

Nádhera!
I bez dirigenta
tento koncert žije.
Autor aniger, 15.06.2010
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Lorraine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí