Zloděj snů

Zloděj snů

Anotace: lechtivá...

Oči máš tajemné,
myšlenky zvrácené,
šeptáš mi do vlasů,
o noci toužebné.

Jsi zlodějem snů.

Ležím tu spoutaná,
nahá a bezbranná,
naslouchám veršům tvým,
po nocích hladovím.

V žáru teď tělo mám,
a oheň pod víčky,
naslepo nazouvám
červené střevíčky.

Jsem divoká růže.

Vždyť na všechna tajemství
ráda ti odpovím,
i člověk prokletý
stokrát milovat může...
Autor Sisinka, 15.06.2010
Přečteno 454x
Tipy 13
Poslední tipující: susana načeva, zelená víla, Bíša, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera..

17.06.2010 23:13:00 | zelená víla

Pěkně se Sisinka vyznala
za báseň od Culíka St dostala

15.06.2010 20:43:00 | CULIKATÁ

červené střevíčky
obují nožičky
a pak se tančí...

15.06.2010 19:04:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí