Lekám se své samoty

Lekám se své samoty

Anotace: :(

Zachumlám se do Tvých vlasů
mám jejich vůni tolik rád
hledám v tobě svojí spásu
ó jak rád byl bych zas mlád.

Cesty vedou tam a zpátky
jiným směrem už nelze jít
každý den mám nové vrásky
stáří z mé číše chodí pít.

Lekám se své samoty
když se ráno probouzím
jdou na mě zlé mrákoty
snad se tu neusoužím.

Zachumlám se do tvých citů
hřejou jako výheň v kovárně
Cítím rozkoš ve svém nitru
cítím se tak páradně.
Autor Ďábel sám, 15.06.2010
Přečteno 397x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, sluníčko sedmitečné, Bíša, Psavec, CULIKATÁ, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda jsem četla.

06.04.2024 06:35:46 | mkinka

samota je krásná věc a ďábel sám nebojí se jí přec

15.06.2010 19:24:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí