Prohra

Prohra

Anotace: Když vítěztví je jen touha a sen..

Ten známý pocit.

Když nad bitvou marnou,
stáhnou se černá mračna,
i poslední obrany padnou.
Nepřítel? Stvůra krvelačná.

Ta známá bolest.

Nešetří děti, natož ženy.
Vybírá vysokou daň.
Když nemáš, dělej si scény.
Nestačí ti prázdná dlaň!

Tak kdo to stvořil!
Čí je to dílo?
Životy bořil,
Jak je mu milo.

Srdce mi vzala,
proč by se ptala.
Prý vysoká sázka -
A říká si láska.

A z vítěztví zůstal jen sen...
Autor Lady Celebrian, 15.06.2010
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Findë, Sisinka, Analisieren
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí