nevera ???

nevera ???

Anotace: Je horsi nevera fyzicka ci smyslena???

V duchu se ptám, na otázky hledám odpověď,
Častokrát přemýšlím, hodně se směju,
Mám se tě zeptat nebo nemám, kdo poradí mi právě teď.
Stále však jen brečím a na to už seru!!!!

V hlavě hlavolam, to přece se zpívá,
Lidé to dávají do básní,
Na světě to totiž tak bývá,
Že ne vše se vyjasní…

Ve školách, v životě, všude jen slyším,
Že chlapy podvádí, a taky lžou.
Já si však jen půlku myslím,
Snažím se to brát s rezervou…

Mnohdy se však stále ptám,
Co vlastně nevěra znamená,
Tak se i vás na to ptám,
Je horší fyzická či smyšlená.

Když vedle vás váš brouček leží,
Vy s láskou tulíte se k němu,
On však v mysli k jiné běží,
A s ní představuje si tu něhu.

Nebo když vás nechá čekat,
A sám si jinde užívá,
Ať je to tak či tak,
Vám stejně nic jiného nezbývá…

Než tajně čekat a s pláčem doufat,
Že snad jednou, jedinkrát,
Upřímně vám bude do očí koukat,
A řekne jen tebe já mám rád……
Autor Kisska, 15.06.2010
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí