Jsem,byla jsem, TY,příliš

Jsem,byla jsem, TY,příliš

Anotace: Nevím jak báseň nazvat,proto tak podivný název. Je v ní plno narážek a prožitků,nálad a stesků.

Jsem,byla jsem, TY,příliš

Jsi přítel nebo zrádce.
Jsi princ nebo zvíře.
Jsi láska nebo hřích.
Jsi čím jsi?

Jsem sama.
Jsem mláda.
Jsem sladká.
Nejsem však panna.

Byla jsem anděl.
Byla jsem mláda.
Byla jsem sama.
Byla jsem zdráva.

Zradil jsi a opustil.
Lhal a ublížil.
Miloval a toužil.
Zubil se a kroužil.

Bral a mimořádně dal.
Znal a neodporoval.
Vábil a zval.
Plánoval a spal.
Okouzlil a vzal.
Zneuctil a dál???

Zavraždil a ublížil.
Pomstil ale čím...
Posmtil ale zač?
Za všechen tvůj pláč.
Za ty cizí činy?
Důkazy mé vinny.

Příliš dokonalá?.. snad.
Příliš mláda?.. též.
Příliš miluji?.. nechceš.
Příliš závislá?...vím.
Příliš náročná?...NE!
Příliš holčičí?...JSEM!

Svět ti ublížil. ...vím
Svět tě změnil. ...čím?
Ty ses mě vzdal. ... teď už vím.
Já ti neublížila, tak proč teď za ně trpím???
Autor sad_girl, 28.12.2005
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

chjo, tys to prožívala skoro před rokem, já ted:( snad jsi z toho venku

21.10.2006 20:45:00 | Katitek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí