Proč?

Proč?

Anotace: ...

proč pro tebe pláču,
jsi jen další lhář
proč slzy mé padají
a mažou mi tvář
proč rty mé líbat chtěly
tebe ještě včera
proč dnes je zase všechno jinak
proč lásku jsi držel v dlaních
proč tvé oči tolik se smály
proč slova jsi nevážil víc
proč jen nechtěl jsi mi říct
pravdu prostou
jako dnešní den
kdy ráno po noci probouzelo zem




...
Autor Andee, 16.06.2010
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Xebeche
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba to byl jenom sen,
takový když další den
vstává člověk znechucen,
frustrován a otráven.

17.06.2010 23:50:00 | Xebeche

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí