Den za dnem

Den za dnem

Anotace: Kratoučká :)

Den za dnem plyne,
už se nemůžu dočkat,
až mé tělo s tvým v jedno splyne.

Polibkem mě do nového dne přivítáš,
v náručí tvé už budu spát,
tam se mi totiž nic nemůže stát.

Před celým světem mě ochráníš,
po vlasech mě pohladíš.

S tebou miláčku,
já vnímám každou minutu našeho života
S tebou vnímám svět kolem sebe
a zdá se mi hezčí

Miluju tě navždy!
Autor PoeziGirl, 16.06.2010
Přečteno 396x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Šerák, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný pocit:)

16.06.2010 21:11:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí