Poslouchej

Poslouchej

Anotace: ...

Tak jsem zjistil
že se umím báječně
převtělovat

třeba v pořádnýho vola
a nebudu se za to omlouvat

miláčku

jen cosi zafunim a
rozkmitám kopýtka

na útěku před harmonií
potkávám další dobytek
je v pohodě

každej kus

plive svý citoslovce
do nekonečnýho koloběhu
drobných marností

tiše polykám návrhy
na vylepšení světa

zatím si jen tak sednu
na kraj totálně opilé
soudnosti

a počkám až ....
.........................

Bylo nalezeno sedící tělo
bez známek života
a zjevných poškození
jen srdce pobíhalo po hrudi
a cosi zoufale šeptalo ...

(Na chvíli přestaň mluvit
a jen ...
... poslouchej)
Autor smudlinek, 16.06.2010
Přečteno 347x
Tipy 10
Poslední tipující: Marcella, l'âme, Mates.21, Mraveneček, Lota, janewe
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... tuhle dobře znám ...
... jsi hranatý, ptotože prostě takový jsi ... jen ty harany by jsi měl opilovat a čpičky zaoblit, tak aby jsi nezraňoval ...

29.06.2010 09:04:00 | Marcella

...poslouchám, ale jsem ráda, že tě tu zase čtu...:-)

16.06.2010 23:55:00 | Lota

smutny i vesely... ***

16.06.2010 20:57:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí