Moje láska

Moje láska

Anotace: :(

Bojím se velké bolesti,
která možná přichází.
Sežere mě za živa
a nic ze mě nezbyde.
Nesmí přijít.
Proč jsem tedy žil,
když ne pro mou lásku?
Stala se chyba,
protože já vím,
že jsem zrozen jen pro jedinou ženu.
Všechnu slávu pro její jméno.
Musím jí opět vidět
a být s ní.
Je to přece má laska.
Autor Peetee, 16.06.2010
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak trochu mi momentálně mluvíš z duše... hodně štěstí:)

16.06.2010 21:27:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí