Přísahala jsem, že už Ti nebudu skládat

Přísahala jsem, že už Ti nebudu skládat

Anotace: ...

Sbírka: Chester

Přísahala jsem,
že už Ti nikdy nebudu skládat...

...Nemůžu to dodržet.
Proč... můžeš hádat.

Přísahala jsem,
že už Ti nebudu skládat.
Ale nakolik však lze zvládat
vše, co přinese okamžik...

A tak skládám na tomhle místě,
kde jsi mi to jednou ukázal,
večer.
Tma všude kolem a záře od dálkových světel.
A od té doby tam chodím.

Tragický konec.
Tak jak si to ostatní mysleli.
Proč Tě mám před očima?
Tvůj trhlej smích,
a tričko tvý oblíbený kapely.

A jak srdíčko už jen přežívá uboze.
Jako bych Ti chtěla darovat
hvězdičku
na temné nekonečné obloze.
A od té doby pozoruji hvězdy.
Autor Philosophic Theory, 16.06.2010
Přečteno 475x
Tipy 8
Poslední tipující: Samantha Graham, Rolnička, Fungal, Cassée Moteur, Kajaro, CULIKATÁ, hypertenze
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šmarjá

27.06.2010 18:37:00 | 11477

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí