Hezká holka

Hezká holka

Anotace: Další nápad XD XD

Podkal jsem jednu dívku
Zrovna když jsem šel naproti koupit cívku
Její oči byli nádherně modré
A její krůčky trpké
A ruce měla tak nádherně hebké
Dívat se na ní bylo tak hezké
Ale působila na mě nějak teskle
Stoupl jsem si pro ti ní
A řekl že chci jen jí
Ona popadla svojí tašku
A udělala z mých slov jen frašku
Otočila se zády, a mě to zasáhlo Jako bych dostal pádly
Autor Darlock, 16.06.2010
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Dark Princess, PPetrushka, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekny...ale oprav si chyby a prestan psat o tom Galderaku...

19.07.2010 16:06:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí