Jsem tvoje žena

Jsem tvoje žena

Anotace: zní to tak....zbytečně submisivně, ale tak to není. Není to se mnou lehké a tak je v podstatě zázrak, že jsem našla někoho, kdo mě má po boku a miluje mě se vším všudy

Naše láska má spoustu tajných znaků.
Uvádíš mě do rozpaků,
když o mě říkáš „moje žena“
Cítím se tak příjemně....přemožena

Styděla jsem se,
za svou nedokonalou nahotu.
Bála jsem se toho velkýho rachotu
tvý hrudi,
když jsem na ní položila hlavu.
Bála jsem se,
že tě nudí
moje neustálý žvatlání,
A že ti to vše zabrání...
.....mě milovat.

Ty jsi přemohl
moje nejistoty, nevíru v sama sebe, všechny obavy.
Zahojils i místa bolavý.
Na duši

Rozbuší
se srdce, tolikrát zbytečně.
Člověk často netuší,
co je pravá cesta
.......správná je jen jedna ze sta.

Já jí našla....náhodou
a tak chci napsat o nás dvou.
Že já už se nestydím,
pochopila jsem, že pro tebe jsem dokonalá.
A je velký štěstí,
že právě za tebe jsem vdaná
Autor Květa, 16.06.2010
Přečteno 346x
Tipy 12
Poslední tipující: Dračičák, janewe, Psavec, Nussichoco, Mates.21, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zlato, čtu Tě už léta,píšeš stále krásně.. známe se roky a mě už dávno došly básně.. :-) Ale ty v tom pokračuj..prosím..

J.

11.10.2010 22:49:00 | Jirda

tak to je to stesti, ktere si umime vzajemne dat

17.06.2010 23:21:00 | janewe

pocta manželovi-moc milé a hezounké

17.06.2010 12:30:00 | Mates.21

To je moc,moc dobře:)).

17.06.2010 06:57:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí