Prožitky našich zelených dní

Prožitky našich zelených dní

Anotace: :-*

Sahat na levanduli
Letět s ptáky
Vidět skočit do vody kapku
Najít další kočičí tlapku
Umývat se jahodovým džusem
Život neproletěl hlavně klusem
Modlit se ke krásným ránům
Neklanět se velkým pánům
Odlétat spolu na večer k dálkám
Proplétat se k tenisovým pálkám
Po nocích pozorovat záblesky v očích
Vidět letát sny hlavně po nocích
Vyhýbat se bleskům na nebi
Mít ráj spolu na zemi
Rozhrnovat prsty písek
Dávat krásu do průhledných misek
Dívat se na tebe
Dívat se na nebe

Proklouznout do zelených dní
Kde každý jedno přání mít smí
Otevřít víčko pod kterým ovoce se skrývá
Kde každý svou barvu rád smývá

Odletěl spolu drahoušku,
do nekonečných hodin
Lehnout si bosýma nohama na loučku
do květinových rodin

Vznášet se spolu
nad rájem rán
Nechce se nám dolů
bude totiž bál

Nepotřebuji bál,
stačí mi tanec ve dvou
Nepotřebuji přeplněný sál,
chci tančit jen s tebou
Autor PoeziGirl, 17.06.2010
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, jedam, Radek.oslov.Šafárik, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí