Krev

Krev

Anotace: a já v ní.

Na záda mířit revolverem
tak kulka tenkou cestičku
prorazí do srdeční tkáně
a zabolí jen trošičku.
Myslel sis, když jsi kupoval,
tu nejlevnější pistoli,
že když mi všechny žebra zlomíš,
skoro vůbec to nebolí.
Jak dlouho držel jsi ji v ruce,
jak dlouho za pasem ji hnět
než rozhodl ses po té době,
že už tlačí tě rukojeť.
Minulý týden jsi byl v Tescu,
tou krásou náhle uchvácen,
jak já jsem včera byla dneškem,
tak dneska včerejším jsem dnem.
Přemalovals obývák v pátek,
a vystěhoval nábytek,
pak pocákal jsi barvou kabát,
co koupil jsi mi ve čtvrtek.
Červenou, tak jak na mém triku,
pod kterým kulka z ocele,
tlukot srdce mi zastavuje,
a rozlévá krev po těle.
Bojíš se zbarvit prsty rudě,
nechals mě ležet na hlíně,
v jednu věc nepokrytě doufám,
že zastřelí tě jak ty mě.
Autor coffeemaker, 17.06.2010
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Strixa, Boudicca, Rootness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad to není ze skutečnosti..

17.06.2010 14:27:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí