čekání na něj

čekání na něj

Anotace: jak dlouho budu čekat?

Sedím tu tak sama,
na pokraji svých sil,
prožít si dlouhé koma
a být uvězněná v těle nechci.

Bolest v srdci cítím stále,
nikdo však nepřijde mě zachránit,
já s princem chci tančit na bále
a ne čas čekáním marnit.

Štěstí mi protéká mezi prsty,
dočkám já se někdy?
Roním jen samé slzy,
kdy se dočkám?.. Kdy?

Láska je však spravedlivá,
najde mého prince,
který se na mě podívá
a řekne Miluji tě, sladce.

Kdy však přijde, nevím.
Avšak čekání se bojím.

Někdy přijde, vím to,
vloží mi ruku do vlasů,
políbí mě, řekne mi to,
co chci slyšet:

Miluji tě princezno,
bud tu vždy pro mě,
předem vše je splněno
dám za tebe ruku do ohně.
Autor Sweaty Woman, 17.06.2010
Přečteno 252x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Káňátko, Kajaro, Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí